Home  Egypte vakanties  Griekenland vakanties  Spanje vakanties  Turkije vakanties 
Menu
Links
Zoeken
Delen met je vrienden

tip een vriend of kennis over deze website

 

 


 
Spanje vakantie

Canarische Eilanden zonvakanties en strandvakantiesArke Reizen Canarisch Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De Canarische Eilanden bestaan uit zeven eilanden, El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. De eilandengroep is van zo'n schoonheid dat het alle jaren een zeer populaire vakantiebestemming is.
De Canarische Eilanden zijn van een uitzonderlijke schoonheid en er valt een hoop te beleven. Bezoek het Loro Parque op Tenerife en laat je, wandelend door de botanische tuin, verwonderen door de grootste verzameling papegaaien ter wereld en het immense acquarium met tropische vissen. Ga dolfijnen en walvissen spotten in één van de schitterende baaien die de eilanden rijk zijn of ga heerlijk dineren in een van de vele gezellige restaurantje aan de boulevards. Kijk bij jouw eiland van bestemming welke plekken een bezoek meer dan waard zijn.

>>> Meer informatie over Arke Reizen naar Canarische Eilanden


Neckermann Reizen Canarische Eilanden

Elk jaar boeken vele mensen een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden voor een ontspannende zonvakantie. Mooie stranden, heerlijk klimaat, bouldevards met gezellige terrasjes en varierende landschappen zorgen ervoor dat een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden een veelzijdig karakter heeft. Ideaal voor zonaanbidders, wandelaars en watersportliefhebbers.
De Canarische Eilanden zijn de ideale bestemmingen voor jouw zonvakantie. De Canarische Eilanden staan bekend om hun prachtig landschap en milde klimaat. Boek nu een heerlijke zonvakantie naar de Canarische Eilanden bij Neckermann Reizen. Je kunt bij Neckermann Reizen direct goedkope last minutes boeken tegen de laagst mogelijke prijs.

>>> Meer informatie over: Neckermann Reizen Canarische Eilanden


Sunweb Vakanties Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden profiteren van zon-zeker weer en heerlijke zandstranden waardoor het een echte aanrader is voor een heerlijke zonvakantie. D oor de ligging in de Atlantische Ocean hebben de eilanden van een subtropisch klimaat wat het een perfecte bestemming maakt voor zowel de zomer als wintermaanden. De meest populaire eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Doordat elk eiland een eigen karakter, sfeer, cultuur en toeristische highlights kent blijft er genoeg om te ontdekken.
Goedkoop op vakantie naar de Canarische Eilanden. Bekijk hier de aanbiedingen van Sunweb Vakanties.

>>> Meer informatie over: Sunweb Vakantie Canarische Eilanden


Thomas Cook Reizen Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn al jaren razend populair. Uitzonderlijk mooie stranden, een heerlijke zee, een prachtig binnenland, een fascinerende cultuur en natuurlijk een heerlijk klimaat maken dat elk jaar weer vele toeristen een vakantie Canarische Eilanden boeken.
Vrijwel het gehele jaar is de temperatuur aangenaam op de Canarische Eilanden. Jouw vakantie vier je er altijd in een fijn lenteachtig klimaat. De zeven eilanden worden dan ook terecht de 'eilanden van de eeuwigdurende lente’ genoemd. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura zijn de drukstbezochte eilanden, waar vooral de heerlijke stranden erg in trek zijn. De cultuur en natuur zijn indrukwekkend te noemen.
Tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden vind je een grote verscheidenheid aan begroeiing en landschappen, variërend van woestijnachtige gebieden tot tuinen, duinen, bossen, vruchtbare valleien, hoge bergen, vulkanen en kraters. Natuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken op La Palma, La Gomera en El Hierro, waar vakantiegangers vooral voor de rust en omgeving komen. Op Tenerife kunt u een trip maken naar de Pico del Teide, die met zijn 3700 meter de hoogste berg van Spanje is. Ook cultuurbeminners zitten goed met een vakantie op de Canarische Eilanden. Je vind er volop historische gebouwen, musea en diverse bezienswaardigheden.
Voor een vakantie op de Canarische Eilanden zit je goed bij Thomas Cook. Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar een van de prachtige eilanden van de Canarische Eilanden.World Ticket Center Vakantie Canarische Eilanden

Bij WTC.nl zijn tal van vakanties te boeken. Altijd succesvol is de bestemming Canarische Eilanden, een archipel ten westen van de kust van Marokko, gelegen in de Atlantische Oceaan. Deze eilandengroep bestaat uit zeven grote eilanden: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Verder worden zes kleinere eilanden tot de Canarische Eilanden gerekend. Vele Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie Canarische Eilanden, omdat het een zonnige bestemming is. Zowel in de zomer als winter geniet je hier van het prachtige, warme weer.

>>> Meer informatie over: WTC vakantie Canarische Eilanden


Cuba    Egypte    Griekenland    Indonesie    Mexico    Reizen    Spanje    Thailand    Turkije 
home    disclaimer    privacy    link opgeven    contact
links